Кошик
285 відгуків
Ми є виробником уточнюйте ціни та інформацію про замовлення.Детские парковки

На данный момент происходит полная переоценка товаров, поэтому цены просим уточнять у менеджера.

+380 (50) 612-48-49
+380 (93) 747-93-99
Харьков, Киев, Львів, Україна
#1 Фабрика сувенірів та виробів із дерева Панда.UA

Новорічні сувеніри 2017

Новорічні сувеніри 2017

Новорічні сувеніри 2017

Новий рік – найбільш очікуване свято в році, який з палаючими очима чекають як дорослі, так і діти. Секрет його настільки великої популярності полягає в казковій атмосфері: починаючи від запаху хвої та мандаринів, нескінченних привітань і закінчуючи вишуканими ласощами, подарунками, які добрий Дідусь Мороз старанно підбирає під кожного чоловічка.
Каждый из нас выступает в роли седовласого старца и часто не знает, что тематического преподнести на праздник. Доставить приятные эмоции близким и родным способны прикольные новогодние сувениры: посуда, брелоки, вечные календари и т.д. Так, например, магниты год петуха – лучшая открытка и одновременно прекрасное напоминание о себе в течение целого года. Выразить ваши чувства к малознакомым людям также помогут магниты на холодильник 2017, которые стоят дешево, при этом дадут понять дарителю о том, что он важен. Часто подібні маленькі презенти є істотним доповненням до дорогого подарунку, який не завжди відрізняється привабливим виглядом.
Інтернет магазин Панда пропонує широке різноманіття якісних сувенірів на Новий Рік, від яких віє зимовою казкою і святковим настроєм! Ми з задоволенням виготовимо новорічні подарунки на замовлення з логотипом вашої компанії. Даруйте один одному радість і будьте щасливі!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner